<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6244390731529300219\x26blogName\x3dlomontblanc\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://lomontblanc.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lomontblanc.blogspot.com/\x26vt\x3d-9145006171337815432', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

[Lomontblanc logo]

lomontblanc | exposició

12 d’oct. 2007


Exposició de les obres del Projecte lomontblanc:

Dissabte 13 i diumenge 14 de setembre de 2008
Lloc: Torre de l'AJ Barjaula.
Muralla de Jaume II, T14 - 43400, Montblanc.


Horaris:

Dissabte: d'11.00 h. a 13.30 h. i de 17.00 a 20.00 h.
Diumenge: d'11.00 h. a 13.30 h.


L'exposició dels resultats del projecte lomontblanc s'inaugurà el passat 9 de setembre. La mostra permet veure més de 500 imatges captades el 17 de novembre a Montblanc a través d'un mural de grans dimensions que presenta les gairebé totes les instantànies preses aquell dia.

Per altra banda es destaquen 40 fotografies que composen el cos principal de l'exposició a raó d'una imatge per participant.

En l'acte hi participaren el Delegat de Joventut de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Jean-Marc Segarra, el President del Consell Comarcal de la Conca de Barbeà, David Rovira, la Regidora de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Montblanc, Carme Pallàs, el Conseller de joventut del Consell Comarcal, Jordi Villar, la presidenta de l'A.J. Barjaula, Núria Griso i el director del Projecte, Albert Carreras. Va disculpar la seva absència el fotògraf Josep Bou que presentà la mostra.


Josep Bou (Igualada, 1950), treballa amb la fotografia des de 1965, part de la seva formació fotogràfica s’inicia a Bèlgica on comença a experimentar amb imatges. Deu anys més tard les seves càmeres ja havien recorregut mig món realitzant reportatges per la premsa, editorials i documentals. S’especialitza en moda i personatges i estableix a Barcelona col•laborant en prestigioses publicacions de l’estat i internacionals. La seva experiència inclou més de 90 exposicions individuals i col•lectives (Photonika, Sonimag, Primavera Fotogràfica, Photo España...), vuit llibres publicats i és medalla d’or del Festival de Nova York.

Membre fundador de l’Associació de Fotògrafs Professionals ha col•laborat com assessor de Kodak i Agfa, és director de fotografia de documentals, videoclips i spots, professor de les escoles GrisArt i IDEP a Barcelona i és el creador del Certamen Fotogràfic Passanant Foto.

web: www.josepbou.com


ITINERÀNCIA:
NOTA: Dates per confirmar

Cal Xixonenc
Carrer Major
Montblanc
Dates: novembre 2008


PETICIÓ DE L'EXPOSICIÓ: L'exposició del projecte lomontblanc és de difusió gratuïta i està disponible per la seva itinerància. Per demanar-la només cal que us poseu en contacte a través d'un missatge de correu electrònic a l'adreça: lomontblanc@gmail.com
posted by lomontblanc, 23:00