<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6244390731529300219\x26blogName\x3dlomontblanc\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://lomontblanc.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lomontblanc.blogspot.com/\x26vt\x3d-9145006171337815432', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

[Lomontblanc logo]

instruccions

12 d’oct. 2007

..............................................................................................................

Malauradament hem d'anunciar que ja no queden places per a participar al projecte lomontblanc.

Les quaranta places van quedar completes el dia 31/10/2007.
Gràcies.
..............................................................................................................


Lomògrafs: la participació en el projecte lomontblanc depèn de l'acceptació de les següents instruccions, podeu trobar la informació detalla de lomontblanc a la secció projecte.

Cal tenir en compte que:

1
El projecte lomontblanc no és un concurs fotogràfic. No hi haurà ni premis ni premiats.

2 Cada participant rebrà una càmera lomogràfica d'un sol ús amb un rodet de 24 exposicions. El cost de la càmera anirà a càrrec de l'organització.

3 El participant (a partir d'ara el lomògraf) disposa de les 24 hores del dissabte 17 de novembre per a realitzar les fotografies.

4 Les fotografies han d'estar fetes a Montblanc tot i que el projecte no pretén que es fotografiï "Montblanc" sinó la quotidianitat dels participants.

5 Cada lomògraf revelarà les fotografies, en color i a una mida de 10x15 cm. El cost del revelatge anirà a càrrec del participant. L'organització recomanarà un comerç a Montblanc que facilitarà un descompte per aquest revelatge.

6 S'entregaran les fotografies a l'organització dins d'un plaç establert. La propietat de les imatges seguirà sent del participant i l'organització les retornarà un cop finalitzat el projecte.

7 El "consell d'ancians" del projecte realitzarà la tria de les imatges per a la posterior exposició.

8 Es triarà una sola imatge de cada lomògraf per a ampliar-la i exposar-la. El cost de l'ampliació anirà a càrrec de l'organització.

9 La resta de fotografies també s'exposaran però amb el format original.

10 Cada participant tindrà un espai propi a la pàgina web www.lomontblanc.blogspot.com on s'hi penjaran les seves fotografies.

11 Les imatges ampliades seran propietat de l'AJ Barjaula i restaran disponibles per a l'exposició. L'organització respectarà en tots els casos l'autoria de els mateixes.

12 El projecte lomontblanc només pot acollir a 40 participants. Un cop cobertes les places es tancarà la inscripció. Per a poder mostrar un ventall ampli d'edats els participants s'ubicaran en tres grups d'edat i es repartiran les inscripcions entre aquests tres grups de manera que quedin compensats. El projecte està adreçat a participants d'entre 16 i 35 anys residents a la Conca de Barberà.


Podeu fer la vostra inscripció al projecte aquí.


posted by lomontblanc, 19:04