<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6244390731529300219\x26blogName\x3dlomontblanc\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://lomontblanc.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lomontblanc.blogspot.com/\x26vt\x3d-9145006171337815432', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

[Lomontblanc logo]

crèdits

11 d’oct. 2007







Idea Original


Safraner i Associació Juvenil Barjaula
Direcció del projecte: Albert Carreras

Contacte, e-mail i webmaster: lomontblanc@gmail.com
www.lomontblanc.blogspot.com

A.J. Barjaula
Muralla de Jaume II, torre 14
43400 Montblanc (Conca de Barberà)
Tèl. 977 86 24 34
www.barjaula.cat
ajbarjaual@gmail.com

Exposicions del projecte lomontblanc

Torre de l'AJ Barjaula
Muralla de Jaume II, torre 14
Montblanc
Data: A partir del 9/9/2008


Cal Xixonenc
Carrer Major,
Montblanc
Data: per confirmar (2008)


Drets sobre la propietat intel·lectual

Tots els drets de propietat intel·lectual del lloc web www.lomontblanc.blogspot.com i dels seus continguts (textos, imatges, àudio, vídeo, creativitats) pertanyen a l'AJ Barjaula de Montblanc tret de les imatges dels participants els quals mantenen el copyright de les seves obres tal i com queda palès en cada respectiva pàgina. En el cas del disseny web el copyright és del seu creador.

El copyright de l'Exposició Lomontblanc és propietat de l'AJ Barjaula i es conforma per les imatges que els autors han cedit per aquesta finalitat.

L'usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui únicament i exclusivament per a ús personal i privat, i queda, per tant, prohibit utilitzar-los amb finalitats comercials i distribuir-los, així com qualsevol modificació, alteració o descompilació.

© AJ Barjaula Montblanc 2007

Nota:

Aquesta web utilitza imatges en png com és el cas del logotip de la capçalera. Recomanem, per la seva millor visualització, uitilitzar un navegador actualitzat. Podeu descarregar-los gratuïtament. Aconsellem el Firefox 3 (en català).








Disseny web:


Andreas Viklund Templates
www.andreasviklund.com

Plataforma:

Powered by Blogger

posted by lomontblanc, 11:14